Kedves Látogató!

Mint ahogy webáruházunk neve is sugallja minden termékünk falra való. Természetesen ez alól van némi kivétel, de a többségi cikkszám erről szól. Mi való a falra? Rövid felsorolásként: faliórák, falmatricák, házszámtáblák, falitükrök, faliképek, zászlók. Ízelítő  a falmatricákból: 

A festett bútorok nem "falra valók", de kivétel azért akad, mint például a képen látható népi motívumokkal kifestett kulcstartók. Ezek a kulcstartók egyébként megszemélyesíthetők, rövid nevet,  dátumot rá lehet pingálni. Teljes kínálatot itt tekintheti meg, a feltöltés folyamatos.

 Legnagyobb kínálat a faliórákból van, több száz darab. Ez magyarország legnagyobb egyedi falióra kínálata, amely ráadásul rendszeresen bővül.

Mindegyik óra egyedi tervezésű, melyet máshol nem lehet megkapni, csak nálunk. Saját tervezés, magyarországi kivitelezés, nem távolkeleti import. Erősségünk a tervezés és kivitelezés. Nagyon sok egyedi faliórát készítettünk a vevők megelégedésére. Büszkék vagyunk arra, hogy reklamációnk még nem volt. Mivel a hitvallásunk az, hogy csak 100%-os minőséget adunk a vevő kezébe, nem fordulhat elő, hogy hibás, sérült, vagy szépséghibás terméket adjunk ki a kezünkből. Termékeinket a leggondosabban csomagoljuk, ezért szállításkor még nem fordult elő sérülés. Természetesen a szállításra nem vállalhatunk garanciát, nagyon ritkán ugyan, de előfordul késedelmes kézbesítés, sérülés még nem történt.

     

 Az óraszerkezetekre 1 év garancia van (a garancia maga a számla), ha gond van azonnal cseréljük vizsgálat nélkül. Nálunk legfontosabb a vevő elégedettsége, hiszen az elégedett vevő a visszatérő vevő, és a legjobb reklám!

Úgyszintén nagyon népszerű termékünk a házszámtábla, ebből is több százféle áll rendelkezésre, de természetesen sok az egyedi tervezés is. Kínálatunk Magyarország legnagyobb házszámtábla választéka! Ezeket felár nélkül lehet megvásárolni, vagyis a tervezésért nem kérünk külön díjat! Ez alól akkor van kivétel, ha a vevő nem a meglévő több százas választékból választ, hanem teljesen egyedi formát szeretne megvalósítani. Ilyenkor egyeztetés szükséges! Természetesen, ha meglévő mintánál csak a számot és utcanevet kell cserélni, ezért nem kell semmilyen plusz díjat fizetni.

A teljes kínálatot itt találja meg, azzal a megjegyzéssel, hogy folyamatos a feltöltés, hetente bővül a kínálat. Amit nálunk nem talál meg, az nem is létezik! Természetesen lehet egyéni elképzelés, ezt megtervezzük - elküldjük a látványtervet - és jóváhagyás után kivitelezzük. Eddig minden egyedi kérést sikerült megvalósítanunk!

Minden megrendelőnek elekronikus számlát állítunk ki, melyet a kiszállítás után e-mailben kézbesítünk. Amennyiben a számlát nyomtatott formában szeretné kérni, kérem azt a kiszállításig jelezze. Utólagos nyomtatott számla elküldésénél a postaköltség a vevőt terheli!

Tisztelt partnerünk!

2018 05 25.-től kezdve érvénybe lépett az 

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE a személyes adatok kezeléséről és védelméről, rövidítve GDPR (General Data Protection Regulation)
 AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról. Erről rlszletesen itt olvashat.

         Köszönjük érdeklődését!

Falra-való csapata

Lorem ipsum

dolor sit amet

Consectetur adipiscing

elit, sed do eiusmod

Tempor incididunt ut

labore et dolore magna aliqua

Ut enim ad minim

veniam, quis nostrud exercitation